VI MULSUM

VI MULSUM




Aquest vi de mel està fet amb les tècniques tradicionals de l'antiga roma, els productors han aconseguit la fermentació del raïm amb la mel inclosa, una veritable i deliciosa raresa.


Color: Daurat

Fluïdesa: Quan es mou la copa es nota una mica més viscós que un vi blanc de taula, la seva fluïdesa és molt semblada a un vi dolç envellit en barrica.

Olor: Gens més acostar-ho al nas, el primer que es nota és una suau aroma a barrica vella.
Sabor: És dolç però sense arribar a ser estrident, s'aprecia de seguida el sabor a mel i fins i tot i fins i tot m'atreviria a dir que també a flors.


Maridatge: Per les característiques del vi i per les característiques de la cuina romana (la utilització gairebé constant del dolça, el salat, l'agre i ho picante en gairebé tots els seus plats) fa que es pugui beure amb qualsevol dels plats, des del primer, fins a les postres.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COM I QUÈ MENJAVEN ELS ROMANS