VI MULSUM
VI MULSUM
Aquest vi de mel està fet amb les tècniques tradicionals de l'antiga roma, els productors han aconseguit la fermentació del raïm amb la mel inclosa, una veritable i deliciosa raresa.
Color: Daurat
Fluïdesa: Quan es mou la copa es nota una mica més viscós que un vi blanc de taula, la seva fluïdesa és molt semblada a un vi dolç envellit en barrica.
Olor: Gens més acostar-ho al nas, el primer que es nota és una suau aroma a barrica vella.
Sabor: És dolç però sense arribar a ser estrident, s'aprecia de seguida el sabor a mel i fins i tot i fins i tot m'atreviria a dir que també a flors.
Maridatge: Per les característiques del vi i per les característiques de la cuina romana (la utilització gairebé constant del dolça, el salat, l'agre i ho picante en gairebé tots els seus plats) fa que es pugui beure amb qualsevol dels plats, des del primer, fins a les postres.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada